Entry: ">CARA NAK TENGOK TV INI.... Monday, April 28, 2008



Dibawah ini adalah  sistem baru untuk streaming tvpas.com. Untuk melihat tv ini, anda download benda ini dahulu. "DOWNLOAD SOFTWARE"

Ataupun tunggu explorer (I.E) anda autodownload 'active X' di komputer anda. (Tunggu benda ni kena sabar untuk mula-mula buka)

Jika anda menggunakan Mozilla, setakat ini, plug in dia saya tak dapat, jadi Tv ni berfungsi hanya menggunakan I.E dan bukan Mozilla.

Bila dah selesai, tekan butang "play", ok...

Ok, kalau ada apa-apa komen, komen je... nanti ada masa saya jawab.

   4 comments

muhajirshiddiq
March 21, 2015   02:17 PM PDT
 
lumayan gan tv onlinenya
aim
April 30, 2008   01:40 PM PDT
 
slm saudara,

ermmm ceramah ehwal islam kt stadium melawati x ader ke? full version?
rahmat
April 29, 2008   12:52 AM PDT
 
bila dah tengok tv,cam ne pulak nak stop atau play semula.nak klik kat mane
dalyaanoon
April 29, 2008   12:48 AM PDT
 
slm...
tahniah dan terima kasih kerana menyediakan alternatif kepada tvpas.com...
moga2 kerja ini diberkatiNya..
syukran dan tahniah!!
takbir....

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments